facebook

Українським підліткам дадуть 100 000 гривень на реалізацію власних проєктів

Українським підліткам дадуть 100 000 гривень на реалізацію власних проєктів
Українські підлітки отримали чудову можливість реалізувати власні проєкти. При цьому виділяють їм на цю мету значні кошти.

Джерело:

Освіторія

Так, ГО “Українська античність” запускає проєктну хвилю з громадянської освіти для учнів 8 – 11 – х класів. Однак лише у Харківській та Чернігівській областях.
Підлітки отримають 100 тисяч гривень на проєкти
Завдяки програмі підлітки зможуть взяти участь у тренінгах та отримати сучасні навички. Зокрема, створити власні інноваційні проєкти, отримати фінансування на їхнє впровадження і таким чином стати змінотворцями у своїх громадах.
Ментори допоможуть усім командам, що пройдуть конкурсний відбір, – 10 командам з Харківської області та 10 – з Чернігівської області – створити проєкти молодіжного простору в їхніх населених пунктах.
Дві найкращі ідеї (одна – у Харківській та одна – у Чернігівській області) профінансують. Дві команди отримають товари та/або послуги на 100 000 гривень на реалізацію проєктів.
Анкета для реєстрації доступна за посиланням. Заповнити її можна до 30 грудня 2022 року.Більше деталей можна знайти на Facebook-сторінці організаторів.

Українець Ігор Клименко став найкращим студентом світу

  • Українець Ігор Клименко став найкращим студентом світу за версією престижної Всесвітньої премії Global Student Prize.
  • Він отримав 100 000 доларів як студент, що здійснює найбільший реальний вплив на навчання, життя своїх однолітків і на суспільство загалом.
  • Ігор Клименко навчається на фізико-математичному факультеті у КПІ імені Ігоря Сікорського.
  • У 5 класі, коли почалася війна в Україні, зрозумів, що хоче допомогти своїй країні. Школяр почав розробляти роботів для розмінування.
  • У 10 класі хлопець почав використовувати квадрокоптери та дрони у своїх винаходах.
  • Останні два роки активно працює над своїм дослідженням Quadcopter Mines Detector, яке успішно презентує на численних конкурсах та виставках.
  • Попри війну, Ігор щодня продовжує вчитися, щоб здобути якісну освіту для відбудови України.
  • Отриману премію – 100 000 доларів – Ігор спрямує на розвиток своїх винаходів. У планах юного інноватора — масове виробництво.
Чтайте також:  Реформа старшої школи "скоротить" кількість предметів, – експерти

Джерело.


Повернутись вверх