facebook

Вчитель два місяці поспіль промиває учням мізки російською пропагандою: реакція школи

Вчитель два місяці поспіль промиває учням мізки російською пропагандою: реакція школи

Запис уроку оприлюднила мама одного зі школярів

Йдеться про 48 Київську гімназію, – зазначила у своєму дописі у Facebook мама одного з учнів гімназії Олена Лев, дружина захисника України.

Жінка виклала короткий зміст пів годинного запису уроку англійської мови у школі.

Вчитель, подекуди використовуючи фрази англійською, розповідає 15-річним учням, що:

  • причиною війни в Україні став державний переворот, який вчинила парламентська меншість,  в Україні воює чи Захід, чи НАТО;
  • війна в Україні – це з’ясування стосунків між Британією і США,
  • хто почав війну у 2014 році вчителю не відомо.

Жінка додала, що до цього аудіо були ще розповіді цього вчителя про те, як йому друзі з росії передали якусь чи то футболку, чи то майку з російськими символами, які він дітям не може, на жаль, показати, і ще багато такого, подібного.

2 місяці безперешкодної ворожої пропаганди для підлітків від вчителя в центрі Києва, на кожному уроці англійської мови. Саме зараз, в самому серці країни, що вже майже 9 років спливає кров’ю.

Далі мама розповіла, що пішла з записом уроку до класного керівника та директорки гімназії.

Чтайте також:  Як написати заяву про булінг у школі, щоб винних було покарано. Детальна інструкція

За словами жінки, директорку здивувало лише те, чому вчитель 28 хвилин уроку не викладав англійську. Тобто зміст сказаного директорку не зацікавив.

Ба більше! Директорка в словах вчителя не почула «нічого такого», а спроби прямих цитат переривала «він такого не казав».

Щодо усунення від викладання – то, за словами директорки, цей вчитель досвідчений педагог з прекрасним знанням мови і вмінням викладати, а вчителів більше нема…

Тож цей вчитель продовжить безсоромно промивати мізки учням 48 гімназії і нести найсмачніше з російської пропаганди підліткам прямо на уроках.

Так переможемо! – саркастично зазначила обурена Олена Лев.

Вона підкреслила, що її син категорично відмовився залишатися за кордоном і вчитися там. Він пов’язує все своє життя з Україною і не може усвідомити чому під час війни таким вчителям дають трибуну, чому їх не звільняють, чому директор школи захищає колаборанта і ворожого пропагандиста.

Також жінка зауважила, що свідома того, що після поширення цього запису її синові влаштують цькування,користуючись нагодою, що нас нема кому захистити, адже тато захищає країну, і цю школу, і цього пропагандиста.

Жінка також пояснила своє бажання надати розголосу ситуації:

Я не знаю іншого способу, як спробувати захистити мого сина від рососійської пропаганди і її носіїв на уроках в школі, в самому серці столиці України, лише як надати розголосу цій історії.

Чтайте також:  Увага школярів та батьків: Кабмін прийняв важливе рішення щодо укриття в школі...

Між тим, коментатори допису радять звертатися до поліції та СБУ:

 

Джерело.


Повернутись вверх