facebook

Заклади освіти змінюють режим роботи: де саме

Заклади освіти змінюють режим роботи: де саме

Інформує Всеосвіта.

У деяких регіонах України змінюється режим роботи шкіл і дитячих садочків.

Через масований обстріл України 15 листопада у Львові, Тернополі, Київській і Чернівецькій областях змінять режим роботи шкіл і дитсадків.

У Київській ОВА розповіли, що у регіоні всі навчальні заклади з 16 листопада до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі.

Таке рішення було ухвалено з урахуванням ситуації в галузі безпеки у зв’язку з масованими ракетними атаками, які сталися 15 листопада. Про інші зміни у навчальному процесі інформуватимемо додатково, — зазначили у відомстві.

Очільник Львова Андрій Садовий розповів, що дитячі садки у місті сьогодні, 16 листопада, працюватимуть у черговому режимі.

З огляду на складну ситуацію з електропостачанням, 16 листопада занять у садах і школах не буде. Але вчителі та вихователі працюватимуть. Так що якщо ви не маєте з ким залишити дитину, то її можна привести до навчального закладу. Дітей у закладах забезпечимо перекушуванням, — заявив він.

Мер Тернополя Сергій Надал повідомив, що школи та дитсадки у місті 16 листопада не працюватимуть, якщо там не відновлять електропостачання.

Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк заявив, що через атаку окупантів усі школи регіону працюватимуть у дистанційному форматі.

Чтайте також:  В селах з 2027 року закриватимуться школи — чому цей процес незворотний

Таке рішення під час засідання ухвалила сьогодні обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Дистанційно працюватимуть також заклади дошкільної, професійної (професійно-технічної), професійної вищої та позашкільної освіти, — повідомив чиновник.

Нагадаємо, унаслідок масованого ракетного терору росіянами України 15 листопада у декількох областях уражені об‘єкти енергетичної інфраструктури, є влучання у багатоповерхові будинки. Тисячі людей опинилися без електропостачання. Зібрали поради, що робити, якщо вимкнули світло.

Людина не для того створена, щоб терпіти поразки… Людину можна знищити, але її неможливо перемогти (с). Ернест Гемінґвей

Джерело.


Повернутись вверх