facebook

Чому не можна дозволяти дітям носити речі своїх батьків? Про це багато хто не знав

Чому не можна дозволяти дітям носити речі своїх батьків? Про це багато хто не знав

Маленькі дівчинки дуже часто люблять одягати одяг своїх мам. Підбори, модні сукні, стильні блузи – все це допомагає дівчаткам хоч на мить відчути себе дорослими жінками.

Те саме стосується і хлопчиків. Вони полюбляють приміряти татові краватки, стильні піджаки. Часто такі діти виростають у підлітків, які продовжують носити речі своїх батьків.

Частково це через погане фінансове становище сім’ї. Іноді це продиктовано модою. Але так чи інакше, а експерти не рекомендують носити одяг своїх батьків. Докладніше про це повідомляє сайт Телеграф.

Езотерики впевнені, що будь-який одяг несе енергетику свого власника. Тому дуже небезпечно одягати чужий одяг, щоб не запозичити долю іншої людини. Здорово, якщо ця людина була щасливою або досягла величезних висот у своєму житті, тоді, зрозуміло, можна піти проти правил і скористатися шансом на успіх. Щодо батьків, то діти повинні розуміти, чи є щасливі речі в гардеробі у них. Тоді так, такі предмети гардероби носити можна. А якщо батьки самі по собі не досягли нічого значущого в глобальному сенсі, чи хворіють, або є нещасними людьми, їх одяг категорично заборонено носити. Те саме стосується секонд-хенду. Там зовсім ніхто не знає, що трапилося з попереднім власником одягу, можливо його навіть немає в живих. Таким чином ми купуємо кота в мішку, можливо навіть з потойбічним душком.

Чтайте також:  Зарплата зросте до 16 тисяч гривень: українців обнадіяли квітневим підвищенням

 

Джерело.


Повернутись вверх