facebook

Безпеку в школах забезпечить воєнізована охорона

Безпеку в школах забезпечить воєнізована охорона

Інформує Всеосвіта.

Ухвалено рішення про посилення безпеки в школах Києва.

Міська влада столиці України ухвалила рішення про посилення безпеки в закладах освіти.

Згідно з інформацією КМДА, охорону всіх столичних шкіл забезпечуватиме комунальна організація «Муніципальна охорона» за рахунок міського бюджету.

Взяття шкіл під охорону відбуватиметься поетапно.

Наразі комунальна організація набирає нових співробітників та інструктує персонал, який відповідатиме за охорону в навчальних закладах, — повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Окрім того, він додав, що керівники київських шкіл вже пройшли навчання з питань цивільного захисту та територіальної оборони.

Відомо, що муніципальні школи обладнали тривожними кнопками.

Нагадаємо, фахівці ДСНС запрошують учнів 5–9 класів на віддалений відеоурок «Обережно: міни», який розроблено спільно з фахівцями ДСНС для того, щоб поінформувати школярів про ризики, пов’язані з надзвичайними ситуаціями та вибуховими предметами.

Із цього уроку школярі дізнаються, що таке вибухонебезпечні предмети (ВНП), яких видів вони бувають. Діти зможуть розпізнати ВНП і зрозуміти алгоритм дій у разі їхнього виявлення.

Записатися на дистанційний відеоурок можна за посиланням.

Чтайте також:  "У стовпчик швидше, але..." Вчителька математики розкрила китайський спосіб множення чисел і захопила мережу

Джерело.


Повернутись вверх