facebook

“На коліна!”: у мережі показали, як виховують дітей у російських дитсадках. Відео

“На коліна!”: у мережі показали, як виховують дітей у російських дитсадках. Відео

Фотографія дитини, що стоїть на колінах, у дитячому садку підірвала соцмережі.

Багато хто задається питанням, звідки береться рабська свідомість. Ні, воно не передається з генами і не вбирається з молоком матері. Як з’ясувалося, рабське середовище і тільки воно робить росіян рабами.

Так, до мережі потрапило відео, яке є чудовим прикладом рабського виховання юного раба в рабському суспільстві. При цьому Все відбувається при мовчазній підтримці та схваленні рабів – сьогодення та майбутнє.

Під час перегляду складається враження, що окрім профільної освіти горе-педагоги навчалися на якихось таємних курсах гестапівців. Дітям закривають рота руками і подушками, закривають у туалетах і спальнях, ставлять на коліна, лають, штовхають, насильно годують до блювоти, навіть грабують.

Цей хлопчик, як і інші діти, виросте і мститиметься за своє приниження. Дістанеться всім дружині, дітям, товаришам по службі по армії, або сусідам по камері у в’язниці. Це вже як карта ляже.

Це відео знімає питання про походження жорстокості та схильності до садизму у російських солдатів на цій війні.
Всі вони- всі ті, хто гвалтують, грабують, катують і вбивають Українців зараз пройшли чудову підготовку в сім’ях, дитсадках та школах. В армію вони потрапляють вже озлобленими рабами, готовими мстити за своє рабське існування всім, кому дозволено. Вони й ідуть до армії, щоб мати можливість «ставити на коліна».

 

Чтайте також:  "Це трагедія". Голова комітету з питань освіти розповів, чому в Україні не вистачає вчителів і як реформа вирішить цю проблему

Джерело.


Повернутись вверх