facebook

Сертифікація вчителів у 2022 році: як проходитиме тестування

Сертифікація вчителів у 2022 році: як проходитиме тестування

У період із 1 по 15 серпня відкривається реєстрація для проходження сертифікації педагогічних працівників у 2022 році. Саме тестування цьогоріч відбудеться 10 вересня.

Яким буде тест? Як повідомляє УЦОЯО, він міститиме 100 завдань із вибором однієї правильної відповіді. Впоратися із ними необхідно за 180 хвилин. Результати тестування визначатимуться на підставі набраної кількості балів за виконання всіх тестових завдань.

Де проходитиме тестування? Місце, дату та час буде зазначено в листах-викликах: їх можна буде знайти в кабінетах учасників сертифікації (вони з’являться там не пізніше 2 вересня 2022 року). Учасників допускатимуть на пункт тестування з 10:15 до 10:50 безпосередньо в день незалежного тестування. Зверніть увагу на те, що запізнюватися не можна.

Учасник сертифікації має пред’явити паспорта громадянина України, а в разі його відсутності – інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик. Копії документів не приймаються!

Під час тестування учасники не мають права спілкуватися між собою щодо завдань тесту (навіть за межами аудиторії / під час оголошеної повітряної тривоги). Також забороно виносити матеріали тестування з аудиторії та мати при собі засоби / предмети / прилади, що не передбачені процедурою тестування. Інакше пункт тестування доведеться покинути.

Чтайте також:  В Україні розпочалася реєстрація на єдине фахове вступне випробування: скільки часу є у майбутніх бакалаврів, аби подати документи

Перш ніж вийти з пункту тестування, необхідно надати відповідальному за пункт Картку учасника сертифікації. У ній буде зроблено відмітку про участь у незалежному тестуванні. Картку учасника сертифікації вам видасть старший інструктор до початку проходження тесту.

Коли будуть доступні результати? Їх буде розміщено в кабінетах учасників сертифікації не пізніше 28 вересня 2022 року.

Реєстрація для проходження сертифікації триватиме упродовж 1–15 серпня 2022 року та проходитиме у два етапи:

основний (1–8 серпня) – в межах граничної кількості для кожного регіону;
додатковий (9–15 серпня) – в межах загальної граничної кількості (2500 учителів).
Реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2022 році достроково буде припинено, у разі якщо 2500 осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв.

Джерело.


Повернутись вверх