facebook

Дистанційна освіта в 1 класі без допомоги батьків – це можливо?

Дистанційна освіта в 1 класі без допомоги батьків – це можливо?

Програма Нової Української Школи не передбачає домашніх завдань, проте батьки все одно змушені продовжувати навчати дітей вдома та постійно контролювати їхню успішність. Чи така ж сама ситуація в школах з дистанційною формою навчання? Чи, можливо, інтерактивні уроки та сучасні технології дозволяють учням вчитися самостійно? Розповідають експерти – представники найбільшої дистанційної школи України “Оптіма”.

Що таке “Оптіма”?

Школа “Оптіма” – перша ліцензована дистанційна школа в Україні, яка отримала автономну ліцензію на навчання дітей 1-11 класів у дистанційному форматі. Вона працює з 2015 року і наразі є найбільшою дистанційною школою України. Навчаючись в “Оптімі”, школярі отримують всі документи та довідки, як і в очних державних школах. Тут надається широкий вибір навчальних пакетів, з яких кожна родина може обрати для себе максимально зручний. Навчальні матеріали школи – авторські, розроблені на основі найкращих європейських методик, а також власних доробків. Над цими матеріалами працювали професійні методисти, педагоги та дитячі психологи. Особлива увага приділена початковій школі. Уроки утримують увагу навіть найменших учнів і стимулюють природну дитячу допитливість.

Як організований навчальний процес у першому класі?

В “Оптімі” переконані, що навчання має бути не тільки інформативним, але й насамперед цікавим. Тому першокласники тут навчаються за уроками у вигляді інтерактивних яскравих мультфільмів. Вони у простій формі дають дітям корисну і важливу інформацію, яка повністю відповідає програмі НУШ і всім рекомендаціям Міносвіти України. Освітній процес продуманий і організований таким чином, що участь дорослих у ньому зведена до мінімуму. Роль батьків полягає головним чином у тому, щоб організувати навчальний простір, увійти в систему, ввімкнути урок і простежити, щоб школярик виконував всі настанови навчальної системи. Поєднання анімованої картинки та професійного дикторського озвучання робить навчання захопливим заняттям, до якого хочеться повертатися! Малюки-першачки працюють у друкованих зошитах, також розроблених в “Оптімі”. В уроках передбачені автоматичні паузи для виконання письмових та усних завдань, фізкультхвилинки тощо. Тому очі дитини не перевтомлюються, а мозок отримує необхідну в цьому віці зміну діяльності.

Ці неймовірні уроки вже отримали велику кількість схвальних відгуків від родин, високі оцінки батьків та дітей.

Щоб самостійно оцінити таке навчання, є безплатний демодоступ, а детальну консультацію можна отримати в контакт-центрі “Оптіми” за телефонами: +38 (067) 333-91-87, +38 (099) 333-91-87.

 

Джерело.


Повернутись вверх