facebook

Вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу: “Дуже важко”

Вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу: “Дуже важко”

Вчителька року попросила світову спільноту якнайшвидше звільнити Україну від окупантів. Неможливо дивитися на муки дітей.

Люди в Україні не хочуть мати нічого спільного з Російською Федерацією, і мріють повернути своє спокійне життя. Цього разу висловилася про звірства окупантів вчителька року з Мелітополя.

Вона записала своє відеозвернення, яке пізніше було опубліковано в мережі. У ньому, Анна Бут просить світову спільноту врятувати місто від росіян, а також допомогти у звільненні всіх окупованих територій.

Анна Бут проживає в тимчасово захопленому Мелітополі, і вона є володаркою премії Global Teacher Prize Ukraine. Кілька місяців їй доводиться бачити окупацію свого рідного Мелітополя, і терпіти більше немає сил.

Вона благає світову спільноту звернути увагу на Україну ще сильніше, і врятувати захоплені росіянами міста і населені пункти.

“Ця терористична країна, яка зараз позбавила всіх українців всього, що називається життям, повинна відповідати за свої вчинки. На сьогоднішній день витрачено зв’язок з Мелітополем, втрачено зв’язок з моїми дітьми. Я дуже прошу, будь ласка, поверніть українцям Україну, поверніть українцям зв’язок. Це люди, які просто виживають в страшних умовах, в тероризмі. Це дуже важко” – каже жінка.

Чтайте також:  Позапланові перевірки шкіл і садочків в Україні: голова ДСЯО натякнув, кому готуватись і що їх чекає

Їй вкрай складно підібрати слова, які б описали всю її біль, адже життя перетворилося в День бабака, і постійно думаєш про те, як би вижити. Під час уроків з дітьми часто пропадає зв’язок, і Анна постійно переживає про те, чи жива дитина, чи нічого не зробили з ними ці росіяни.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений користувачем @breakingnewsua

Чи відреагують якось світові лідери на таке звернення вчительки, яке починає набирати популярність в мережі-покаже час.

Джерело.


Повернутись вверх