facebook

Програма для підготовки дитини до школи

Програма для підготовки дитини до школи

Спеціально підібрані завдання допоможуть дитині в невимушеній формі підготуватися до школи

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям програму підготовки до школи дітей 5–6 років. Програма складається зі 180 спеціально підібраних завдань, які допоможуть дитині в цікавій і невимушеній формі підготуватися до нового етапу в житті.

Ця програма інтелектуального розвитку дозволить дитині в ігровій формі знайомитись з навколишнім світом, розвивати логіко-математичну, комунікативну, емоційну компетентність, сприятиме розвитку уваги, пам’яті, самостійності і посидючості.

Завдання підібрані таким чином, щоб відбувалось чергування різних видів діяльності: усних, практичних, творчих. Головне – не поспішати відповідати за дитину, а надати їй час для роздумів та обмірковувань.

Програма розрахована на 45–60 днів (9–12 тижнів). Кожен тиждень триває 5 робочих днів, під час кожного з яких дитина має виконати 3 або 4 завдання. Будь-які два дні на тиждень – вихідні.

Розпочати виконання програми ви можете у будь який зручний для вас час, починаючи з першого дня першого тижня. Не перевантажуйте дитину, виконання завдань розраховано на 15– 20 хвилин на день. Якщо дитина виявляє ознаки втоми, необхідно змінити вид діяльності, зробити перерву, а потім знову повернутися до роботи.

Чтайте також:  Підручники ніхто не здає: коли в Україні у 2024 році починаються та закачуються літні канікули

Чергуйте виконання завдань із активним відпочинком, а виконання кожної вправи підкріплюйте емоціями, тому що позитивні емоції сприяють запам’ятовуванню і мотивують дитину.

Після виконання програми ви можете нагородити дитину спеціальним дипломом, який стане нагородою за старанне та вправне виконання завдань та підтверджуватиме набуття дитиною таких необхідних для подальшого навчання поведінкових навичок, як старанність, охайність і самодисципліна.

Щоб розпочати виконання програми перейдіть за поиланням https://childdevelop.com.ua/programs/kindergarten/13/


Повернутись вверх