facebook

Замість ЗНО: стало відомо коли учні складатимуть мультипредметний тест. ГРАФІК

Замість ЗНО: стало відомо коли учні складатимуть мультипредметний тест. ГРАФІК

Міністерство освіти України затвердило календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту.
Тестування проходитиме в три сесії:

  • основна: 18 липня – 10 серпня;
  • додаткова: 16–20 серпня;
  • спеціальна: 12–16 вересня.

Для того, щоб взяти участь у НМТ, з 20 травня до 7 червня на своїй Інформаційній сторінці треба обов’язково підтвердити своє бажання проходити тестування й обрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) буде перебування в період проведення НМТ. Ті випускники, які у визначений період не підтвердять свою участь в НМТ, не зможуть скласти тестування. Також з 21 червня до 7 липня потрібно буде обов’язково уточнити своє місце перебування під час проведення основної сесії НМТ.
Охочим, які не мали можливості вчасно створити реєстраційну картку для участі у НМТ, можна буде це зробити з 10 до 20 червня, а потім 8–12 липня на своїй Інформаційній сторінці обов’язково підтвердити бажання проходити НМТ для участі в додатковій сесії тестування.

Коли відбудеться додаткова сесія
Ті, хто не матиме змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної сесій. Для цього учасникові/учасниці потрібно подати заявку для участі у відповідній сесії тестування. Це можна буде зробити 1–10 серпня – для участі в додатковій сесії, 1–7 вересня – для участі в спеціальній сесії.
До 12 липня 2022 року для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх Інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж інших сесій НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування до 12 серпня (додаткова сесія) і 10 вересня (спеціальна сесія).


Де подивитися результат
Інформацію про результати основної сесії НМТ буде розміщено на Інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня 2022 року, додаткової сесії – до 21 серпня, спеціальної – до 19 вересня.
Нагадаємо, з 12 до 19 травня в Українському центрі оцінювання якості освіти працює спеціальна «гаряча лінія», зателефонувавши на яку можна дізнатися логін і пароль входу на свою Інформаційну сторінку.

Джерело.


Повернутись вверх