facebook

Реєстрація на ЗНО в магістратуру розпочнеться 27 червня

Реєстрація на ЗНО в магістратуру розпочнеться 27 червня

Реєстрація для складання магістерських тестів триватиме з 27 червня до 18 липня

Під час вступної кампанії 2022 року для майбутніх магістрів буде проведено магістерський комплексний тест (МКТ) для спеціальностей «Право», «Міжнародне право» та магістерський тест навчальної компетентності (МТНК) для кон’юнктурних спеціальностей.

Реєстрація вступників для складання магістерського тесту навчальної компетентності та магістерського комплексного тесту розпочнеться 27 червня та закінчиться о 18:00 18 липня.

Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до них необхідних документів розпочнеться 1 серпня.

Прийом заяв та документів розпочнеться 16 серпня і закінчиться о 18:00 15 вересня для осіб, які вступають на основі результатів магістерського тесту навчальної компетентності, магістерського комплексного тесту або тільки фахового іспиту в закладі освіти.

Прийом заяв та документів від вступників, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди замість магістерського тесту навчальної компетентності або магістерського комплексного тесту, закінчиться 23 серпня.

Основна сесія магістерського тесту навчальної компетентності та магістерського комплексного тесту проводиться у період з 10 серпня до 17 серпня за графіком, затвердженим Українським центром оцінювання якості освіти.

Додаткова сесія магістерського тесту навчальної компетентності та магістерського комплексного тесту проводиться у період з 07 вересня до 10 вересня за графіком, затвердженим Українським центром оцінювання якості освіти.

Чтайте також:  На НМТ-2024 можна зареєструватися через Дію: треба завантажити всього один документ

Спеціально організована сесія магістерського тесту навчальної компетентності та магістерського комплексного тесту буде проведена у терміни, встановлені Міністерством освіти і науки.

Індивідуальні усні співбесіди в закладах вищої освіти замість магістерського тесту навчальної компетентності або магістерського комплексного тесту проводяться з 25 до 31 серпня.

Рекомендації для зарахування за державним (регіональним) замовленням будуть надані не пізніше ніж 20 вересня.

Джерело.


Повернутись вверх