facebook

Сонячне затемнення 30 квітня: коли почнеться і чи побачать його українці

Людей просять бути уважнішими під час таких явищ.

Усуботу, 30 квітня, частина населення планети Земля зможе спостерігати часткове сонячне затемнення. Воно стане початком першого 2022 року коридору затемнень, двотижневого проміжку між двома такими природними явищами.

Загалом цього року на мешканців Землі очікує два коридори затемнень. Перший, розпочавшись 30 квітня, триватиме до 16 травня, другий — із 25 жовтня до 8 листопада.

Суботнє квітневе затемнення стане неповним. Українцям, які хотіли б відволіктися від нинішньої ситуації в країні, та споглядати взаємодію небесних світил, подібне видовище буде доступне хіба що онлайн. Все тому, що почнеться затемнення о 23:27 за київським часом. Його безпосередніми спостерігачами стануть жителі країн Південної Америки, а також острівних країн південно-східної акваторії моря.

Через два тижні, 16 травня, частина землян зможе спостерігати також повне місячне затемнення. Найімовірніше, воно також не буде доступне українцям, адже розпочнеться о 7:14 за Києвом. Чітко побачити його зможуть мешканці більшості країн Південної та Північної Америки, а також частини африканських та європейських держав.

Чого чекати у коридор затемнень навесні 2022 року?

Період коридору затемнень здавна вважали небезпечним, оскільки у ці дні збільшується кількість нещасних випадків і хвороб. Протягом 2022 року нам доведеться пережити два коридори затемнень: з 30 квітня до 16 травня 2022 року та з 25 жовтня до 8 листопада 2022 року. Всього у 2022 році нас чекає 4 затемнення: 2 сонячних і 2 місячних.

Чтайте також:  Літні канікули в українських школах розпочнуться пізніше

Сонячне затемнення 30 квітня відкриває перший у 2022 році коридор затемнень, який триватиме аж до 16 травня, дня місячного затемнення.

Коридор затемнень 2022: які енергії несе та що нас чекає
Коридор затемнень — це унікальний час для зміни долі, оскільки поки триває коридор затемнень, включаються закони карми. Кожен із нас здатний повністю перевернути своє життя та направити його у потрібне русло. Вважається, що усі події, які відбуваються під час коридору затемнень, є незворотними. Тому слід ретельно обмірковувати кожен свій вчинок, кожну дію і навіть кожне слово. Може статися як погане, так і хороше. Необхідно стежити за тим, що відбувається у житті, спостерігати за своїм внутрішнім відчуттям.

Сонячне затемнення 30 квітня: особливості періоду
Перше сонячне затемнення 2022 року відбудеться 30 квітня 2022 року, і воно буде неповним. Часткове сонячне затемнення відбудеться 30 квітня 2022 року о 22:28 за Києвом у знаку Тельця (Овна за ведичною астрологією Джйотіш). Сонячне затемнення завжди відбувається у день Молодика. В Україні його не буде видно. Це затемнення зможуть спостерігати жителі Південної Америки, південно-східної акваторії Тихого океану.

Затемнення Сонця спричинить якісь важливі події, пов’язані зі значущим у вашому житті чоловіком (батько, чоловік, начальник або інша ключова фігура). Дане затемнення вплине на такі сфери життя:

Чтайте також:  "Спочатку дітей вчать за планшетами, а потім дивуються, що вони не можуть переказати кілька абзаців": психолог пояснив шкоду ґаджетів...

податки,
банківські послуги,
біржі,
цінні папери,
гроші,
продовольство,
затишок,
будинок,
земля,
безпека,
самооцінка.
Сонячне затемнення несе небезпеку для подорожуючих, бідних та для вагітних та маленьких дітей.

Місячне затемнення 16 травня: особливості періоду
16 травня 2022 року відбудеться повне місячне затемнення о 6:14 за Києвом у Скорпіоні. Місячне затемнення завжди відбувається у Повню. Воно буде спостерігатись в більшій частині Північної Америки, Південної Америки, а також частково в Африці і Європі.

Затемнення Місяця спричинить події, що стосуються значущої у вашому житті жінки (мати, дружина або жінка — начальник). Дане місячне затемнення несе певні енергії, що символізують:

трансформацію,
вихід із кризи,
переродження,
війну,
агресію,
зброю,
генетику,
хімічну та біологічну зброю,
страх,
голод,
епідемії
У цей період можуть спостерігатися сильні хвороби, грошові суперечки, розбрати та грабежі.

 

Джерело.


Повернутись вверх