facebook

В Маріуполі заради постановочного відео “відкрили школу”, куди звезли дітей. Там же помітили так званого “міністра освіти” “ДНР” (фото)

В обложеному Маріуполі заради постановочного відео “відкрили школу”, куди звезли дітей. Там же помітили так званого “міністра освіти” “ДНР”.

В обложеному Маріуполі окупанти для зйомок постановочного відео “відкрили школу”. Там же помітили так званого “міністра освіти” терористів “ДНР”.

Про це повідомив заступник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі. За його словами, російські війська зігнали місцевих дітей, незважаючи на їхній важкий стан.
“Стандартна тактика рос армії з колаборантами – цинічне використання дітей та їхнього важкого психологічного стану для пропаганди. Нічого гуманного в цих людях не залишилося”, – написав чиновник.

За словами Андрющенка, українській владі вдалося ідентифікувати голову “міністерства освіти “ДНР” у Маріуполі. “Ним виявився керівник морського ліцею Мірошниченко В’ячеслав Сергійович, який самостійно запропонував свої послуги ворогові”, – сказано у повідомленні.

 

Чтайте також:  Позапланові перевірки шкіл і садочків в Україні: голова ДСЯО натякнув, кому готуватись і що їх чекає

Джерело.


Повернутись вверх