facebook

У МОН розглядають варіант складання мультитесту онлайн

У МОН розглядають варіант складання мультитесту онлайн

За умови чіткої ідентифікації особи МОН розгляне пропозицію щодо онлайн складання мультитесту.

За умови чіткої ідентифікації особи Міносвіти зможе розглянути пропозицію щодо онлайн складання мультипредметного тесту, особливо в наднебезпечних регіонах.

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, відповідаючи на питання ведучого телемарафону щодо можливості складати мультитест вступниками з окупованих територій.

За його словами, Міністерство освіти, проводячи консультації з ЮНІСЕФ та з провідними ІТ-компаніями, не зупиняється лише на офлайн-форматі складання мультитесту.

«Враховуючи те, що національний мультипредметний тест використовується для кон’юнктурних спеціальностей, а також для зарахування на місця державного бюджету, ми маємо бути впевнені щодо повної неупередженості атестації того чи іншого претендента. Тому на сьогодні офлайн. Але може бути, при наявності чіткої ідентифікації особи, розглянута пропозиція щодо онлайн складання, особливо в наднебезпечних регіонах», – наголосив Сергій Шкарлет.

Чтайте також:  "Інакше діти виїдуть разом із батьками". У МОН назвали мету №1 у школах Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра і Миколаєва

Джерело.


Повернутись вверх