facebook

У школах росії з’являться “парти героїв” з біографією військових: “З дитинства навчають вбивати і відбирати землі”

У школах росії з’являться “парти героїв” з біографією військових: “З дитинства навчають вбивати і відбирати землі”

На таких партах буде дозволено сидіти тільки тим учнам, які вчаться на відмінно.

У російських школах незабаром з’являться “парти героїв”, на них буде написана біографія військові, які нагороджені званням “Герой росії”.

Про таке нововведення в школах рф розповів нардеп Олексій Гончаренко на своєму Телеграм-каналі.

Так, стало відомо, що в російських школах, зокрема в Тюмені, хочуть в класах поставити так звані “парти героїв”. За такими партами буде дозволено сидіти учням, які показують високі результати в навчанні.

На таких партах будуть написані біографії російських військових, які носять звання “Герой росії”. Також на парті буде зображено фото військового.

“І тут мотивація бути кращим учнем випарувалася. Тепер їх з самого дитинства навчають: класно бути військовим, вбивати людей і відбирати землі. Підпиши контракт! Вчать бути м’ясом з дитинства”, – зазначив нардеп Олексій Гончаренко.

Варто відзначити, що в росії ініціатором проекту “парти героїв” виступила організація “герої Уралу”. До того ж її потримав регіональний уряд. Скільки буде встановлено подібних парт в тюменських школах, поки невідомо.

Чтайте також:  Українська вчителька запропонувала скасувати похвальні листи в початковій школі: нагороди треба давати всім

Джерело.


Повернутись вверх