facebook

У Львові відновлюють навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі

З понеділка учні львівських шкіл повертаються до навчання, однак в онлайн-форматі, оскільки приміщення навчальних закладів зараз використовують для поселення вимушено переміщених осіб.
Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання буде організовано в приміщенні тієї ж школи, також онлайн.

“Якщо мова йде про дітей, які разом із рідними живуть у домівках львів’ян, приватних прихистках чи хостелах, то батьки повинні зареєструватись у найближчій школі, і їхні діти також будуть мати можливість приєднатись до навчання. Якщо немає відповідної техніки для участі в заняттях, школи старатимуться надати таку можливість”, – каже Андрій Садовий.

Що стосується садочків, то з наступного тижня їх роботу також частково відновлюватимуть.

“Будівлі та приміщення деяких садочків наразі також використовуються для того, щоб приймати тимчасово переміщених осіб. Однак ми спробуємо наступного тижня перепланувати роботу таким чином, щоб хоча б частково відновлювати роботу і створювати резервні садочки, адже місто має працювати”, – розповів міський голова.

Наразі з наступного тижня ще не відновлюватиме навчання Національний університет “Львівська політехніка”, а ось Національний університет ім. Івана Франка з понеділка починає навчання онлайн.

Чтайте також:  "Діти поводяться так, як їх виховали батьки": Лікарчук запропонував ввести жорсткі штрафи в школах і навів приклад Казахстану

 

Джерело.


Повернутись вверх