facebook

У Харкові внаслідок обстрілу окупантів помер професор Олег Амосов

У Харкові внаслідок обстрілу окупантів помер професор Олег Амосов

Кровожерливі орки не шкодують взагалі нікого. Унаслідок обстрілу окупантами мирного житлового кварталу у Харкові загинув науковець Олег Амосов.

Джерело:телеграм Суспільне Харків

Професор був завідувачем кафедри економічної теорії та публічних фінансів навчально наукового Інституту державного управління в університеті імені Каразіна. Він загинув у лікарні після того, як отримав поранення унаслідок обстрілів окупантами Харкова 1 березня.

Загинув науковець Олег Амосов
Олег Амосов був заслуженим діячем науки і техніки України. Українські науковці цінували його за високий професіоналізм, виваженість, цілеспрямованість і доброзичливість, – йдеться у повідомленні Харківського університету імені Каразіна.

Виш та колектив 24 каналу висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Олега Амосова. Російські загарбники обов’язково поплатяться за всі невинні жертви, які загинули під час їхніх безжальних обстрілів мирного населення України!

Чтайте також:  "Немає поганих армій, є погані полководці": Лікарчук заступився за вчителів, яких звинуватили у провалі НУШ для 5-7 класів

Джерело.


Повернутись вверх