facebook

Офіційне звернення до спільноти освітян

Офіційне звернення до спільноти освітян

Інформує Всеосвіта.

Україна у кожному з нас!

Зараз, як ніколи, ми розуміємо одне одного без зайвих слів й відчуваємо спільний біль за рідних та Україну. Та попри біль й страх ми разом з вами прагнемо перемогти у цій мерзенній війні росії проти України.

Друзі, сподіваюся, ви не засуджуватимете нас за написання назв країн з маленької літери, чи фраз на кшталт “рускій корабель, іді нах/й”. Бо у цей воєнний час, незважаючи на просвітницьку діяльність нашої спільноти та бажання зберігати здоровий глузд, ці слова стали вже національною позицією навіть найосвіченішої верстви населення.

Сьогодні ми звертаємося до вас, друзі-освітяни, з єдиним проханням: бережіть себе та продовжуйте вірити в Україну та ЗСУ! Допомагайте тим, що вмієте робити найкраще, що можете робити вже зараз.

Якщо ви викладаєте історію, розказуйте правду про нашу величну націю та тисячолітню історію. Якщо вмієте заспокоїти – заспокоюйте своїх близьких, батьків та учнів. Можете готувати смаколики – готуйте та пригостіть свою громаду чи хоробрих воїнів з самооборони. Хочете відволікти дітей – відволікайте своїм вчительським даром навчати будь-де та за будь-яких умов! Вчіть українській мові, бо мова – це ДНК нації! Бо мова – це безперервний зв’язок поколінь.

Чтайте також:  Підручники ніхто не здає: коли в Україні у 2024 році починаються та закачуються літні канікули

Пам’ятаймо, мова – це зброя, і не менш страшна, ніж вогнепальна. Ви, освітяни, здатні на все, адже недарма говорять: «Людина, яка вміє навчати, вміє пристосовуватися до всього!».

Головне пам’ятайте: інколи найбільша допомога нашим ЗСУ – це не заважати і бути у безпеці. З глибоким сумом пишемо ці слова, розуміючи, що важко знайти сьогодні безпечне місце на нашій святій землі, та благаємо від всього нашого всеосвітянського серденька: бережіть себе, бо сьогодні учні всієї України потребують вас як ніколи раніше. Бо саме ви маєте зараз найбільшу місію в історії нашої країни – виховати освідчене покоління людей, які будуть говорити українською та шанувати Україну й ніколи більше не допустять геноцид нашого народу! Народу, який має свою тисячолітню історію, славетних воїнів, унікальну та неповторну культуру й традиції.

«Всеосвіта» буде продовжувати свою роботу у запланованому режимі. Ми ні на мить не дозволимо вивести з ладу наші сервіси для навчання. Ви можете покластися на нас. З ще більшою вірою й любов’ю ми будемо працювати заради розвитку нашої освіти та держави. А всім освітянам з росії ми чемно надали інформацію офіційних українських ЗМІ та номери телефонів для пошуку зниклих. Нехай дізнаються правду, де їх діти та чому в нас такі родючі чорноземи.

Чтайте також:  "Якого кольору шапка?" Тест з української літератури збентежив мережу: учні, які не читали твір, склали на відмінно

Наразі ми на «Всеосвіті» маємо головну мету – продовжувати роботу проєкту, платити податки, зарплати й допомагати державі своїми знаннями та вміннями.

Ми не будемо зайвий раз відволікати вас повідомленнями комерційного характеру. Попри припинення онлайн-трансляцій з підвищення кваліфікації ми будемо робити все можливе, аби разом з вами гідно пройти ці часи.

Ми не будемо анулювати наявний кешбек на ваших рахунках та традиційно нарахуємо наступний. Зверніть увагу, ми збережемо ваш кешбек і ви зможете ним скористатися вже після перемоги, коли наша економіка почне відновлюватися та зростати.

Друзі, ми ще ніколи так не пишалися собою та вами, як в ці часи єдності та спільної віри у перемогу! Ми щасливі, що разом, пліч-о-пліч змінюємо нашу країну та спільно йдемо в Європейське майбутнє!

Віримо в Україну! Україна переможе!
Підтримуємо нашу владу та президента!
Слава нашим героям та ЗСУ!

Іван та Леся Литвиненки!

Джерело.


Повернутись вверх