facebook

Головний урок – любіть Україну: боєць залишив зворушливий напис на дошці школи

Головний урок – любіть Україну: боєць залишив зворушливий напис на дошці школи

Один з українських військових залишив зворушливий напис на дошці школи під час передислокування. На ній він написав, яким має бути головний урок для кожного.

Джерело:фейсбук ДПСУ

Українців не здолати. І в цьому ми переконуємося щодня, коли бачимо, як наші доблесні військові захищають країну. Вони не лише знищують ворога, а й зворушують своїми вчинками.

Український боєць залишив зворушливий напис на дошці школи
На світлині, яку опублікували у мережі, можна побачити українського військового у класі школи. На дошці він написав чи не найважливіший урок для кожного – “Люби Україну”.

Відомо, що це один із бійців-прикордонників, які зараз стримують просування ворога. Напис він залишив під час передислокації, коли наші хлопці тимчасово розташувалися у приміщенні початкової школи.

Нехай після завершення бойових дій цей напис стане головним дороговказом для маленьких українців і україночок, які повернуться за свої парти. І щоб вони більше ніколи не знали війни,– йдеться у публікації.

Чтайте також:  Вчителька початкових класів за допомогою пластирів пояснила дітям, що таке справедливість, і стала зіркою мережі

Джерело.


Повернутись вверх