facebook

На Прикарпатті помер знаний хірург і викладач ІФНМУ

Вся хірургічна спільнота Прикарпаття сумує та висловлює глибоке співчуття родині, колегам та близьким друзям з приводу передчасної смерті доктора мед. н., професора ІФНМУ, Заслуженого діяча науки і техніки України, почесного голови Івано-Франківського осередку асоціації хірургів України, лікаря-хірурга Шевчука Михайла Григоровича.

Про це повідомляє Бліц-Інфо з посиланням на Асоціацію хірургів України Івано-Франківський осередок.

“Ми завжди будемо Його пам’ятати як висококваліфікованого фахівця, колегу, який завжди прийде на допомогу, оптиміста, виключно порядну, щиру і чесну людину, талановитого педагога, відомого лікаря, видатного вченого, який зробив вагомий внесок у розбудову медичної науки та освіти. Нехай наші співчуття допоможуть пережити біль тяжкої втрати”,- кажуть в Асоціації.

Панахида за Шевчуком М. Г. відбудеться в суботу 05.02.2022 о 16:00 за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Ребета 3 (міський будинок смутку).

Похоронна служба відбудеться в неділю 06.02.2022 о 13:00 на вул. Ребета 3 та о 14:00 в церкві м. Тисмениця(біля міської поліклініки).

Чтайте також:  В Україні розпочалася реєстрація на єдине фахове вступне випробування: скільки часу є у майбутніх бакалаврів, аби подати документи

Джерело.


Повернутись вверх