facebook

“Стараюся допомогти усім”: вчителька стала волонтером і зібрала чверть мільйона гривень для хворих дітей

Для того щоб допомагати людям не обов’язково бути мільйонером, але головне мати велике серце. Так можна сказати про вчительку української мови та літератури із села Білозірка Лановецького району Ольгу Бітківську. Жінка більше року організовує благодійні лотереї для фінансової підтримки діток з такими важкими недугами.

 

Про педагогиню розповідає “Терміново”.
Ольга Бітківська розповіла, що першу благодійну лотерею провела ще у грудні 2020 року. Жінку тоді дуже підтримали рідні та друзі. А коли й незнайомці почали до неї звертатись, пропонуючи свої речі для лотерей, її це надихнуло ще більше.
Зараз жінка старається допомогти усім, хто звертається.

” Саме зараз збираємо кошти для Артема Гудими, який захворів на рак. Також допомагаємо маленькій тернополянці Юліанці, яка теж, на жаль, зіштовхнулася із цією хворобою. А нещодавно Святославчик, який бореться з раком, поїхав до Ізраїлю на лікування. Проте цим всім дітям ще не зібрано повної суми на лікування”, – розповіла журнаістам “Терміново” педагогиня.
Жінка розповідає, що лотами було багато речей. Одними найцінніших були вігвам за 2500, бізіборд за 3500, та двоспальне ліжко за 6500.

Ольга зазначає, що найбільше радіє, коли дитина якій збирали гроші, виграє омріяний укол, та коли люди передають гроші без лотерей та анонімно.

Чтайте також:  Коли освітяни зрозуміють, що примітивізм – це не професіоналізм?

“Слова підтримки від друзів, рідних та навіть незнайомих людей важать дуже багато і заставляють рухатись вперед. Тому я дякую усім, хто долучається до розіграшів і підтримує мене. І закінчу однією із своїх найулюбленіших цитат: «Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом». Ліна Костенко”, – підсумовує Ольга.

Якщо ви бажаєте долучитися до благодійних лотерей вчительки із Тернопільщини Ольги Бітківської переходьте за посиланням на її сторінку. Ваша гривня може врятувати чиєсь життя.

Джерело.


Повернутись вверх