facebook

У Запоріжжі школа закликала батьків учнів купити свічки на випадок вторгнення Росії

У Запоріжжі школа закликала батьків учнів купити свічки на випадок вторгнення Росії

У Запоріжжі керівництво школи №94 закликало батьків учнів закупити свічки для бомбосховища на випадок можливого вторгнення військ Росії в Україну.

Джерело:”ZaБор”

Таке прохання обурило батьків учнів. Мешканці Запоріжжя вказують на нехтування елементарних правил пожежної безпеки, адже відкритий вогонь у закритому приміщенні з дітьми несе серйозну небезпеку.

Тому батьки учнів 4 класу школи № 94 звернулися до місцевих видань, щоб надати ситуації розголосу, а також показали скріни з листуванням у чаті.

За їх словами, адміністрація цього навчального закладу дала розпорядження батьківським комітетам закупити по 2 свічки на кожну дитину для підготовки бомбосховища.

Перше питання про пожежну безпеку – діти і відкритий вогонь. Де і з яких методичок взяло інформацію керівництво про необхідність свічок в бомбосховищі?,– обурюються батьки.

Додамо, що в 4-А класі навчаються 35 дітей, відповідно йдеться про 70 свічках.

“Це підготовка бомбосховища. На випадок якщо буде вторгнення. Не панікуйте, і старші класи теж закуповують. Тільки там список більший”, – повідомили у батьківському чаті.

Коли люди вказали на ризики від відкритого вогню, як альтернатива було вирішено принести по ліхтарику.

При цьому все одно можлива ситуація, що один клас прийде з ліхтариками, а інші діти школи будуть зі свічками, і в підсумку все одно буде порушенням правил пожежної безпеки.

Чтайте також:  Ніколи так не робіть: педагог та експерт з виховання дітей назвала 5 табу для батьків

Джерело.


Повернутись вверх