facebook

“Був одним з найкращих”: помер студент педагогічного університету (ФОТО)

Ще одна трагічна звістка сьогодні сколихнула Тернопіль. Внаслідок важкої та раптової хвороби помер студент-другокурсник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Василь Ромах. Про це повідомили в ТНПУ. За словами викладачів, Василь був одним з найкращих студентів університету.

“Уся університетська спільнота висловлює щирі співчуття з приводу непоправної втрати…Колектив історичного факультету висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям нашого студента 2 курсу Василя Ромаха з приводу його раптової хвороби, котру хлопець не здолав. Василь був надзвичайно допитливим, цікавим, розумним студентом, зі сміливою життєвою позицією, неординарний, активний у громадських заходах на факультеті. Один – з кращих наших студентів. Ця несподівана втрата – принесла великий сум у студентський та викладацький колектив факультету. Нехай з Богом спочиває його душа. Вічна пам’ять!..” – повідомили в ТНПУ.

Редакція сайту  також висловлює свої щирі співчуття близьким Василя.

Чтайте також:  Підвищення кваліфікації: Горбачов попередив про наслідки для вчителів, які купують сертифікати, і готує лист до Міносвіти

Джерело.


Повернутись вверх