facebook

Після загибелі школяра у громаді на Волині учням заборонили виходити зі школи на перервах

Після загибелі школяра у громаді на Волині учням заборонили виходити зі школи на перервах

Через загибель школяра у Володимир-Волинській громаді учням шкіл під час уроків та перерв заборонили виходити за межі навчального закладу.

Джерело:Суспільне

Начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун каже, що таке рішення ухвалили керівники усіх дев’яти шкіл громади.

За її словами, директори шкіл вимушені йти на такі заходи безпеки, адже ця трагедія насторожила жителів громади і освітян.

Тому 12 січня усі керівники навчальних закладів Володимир-Волинської громади вирішили видати наказ про заборону залишати школу під час уроків чи перерв.

Скільки триватиме заборона, начальниця управління з гуманітарних питань не уточнила. Каже, що така заборона у зв’язку із карантином діяла і раніше, але нині керівники шкіл вирішили посилити заходи безпеки.

Школяр загинув під час перерви
Загиблий школяр навчався у школі №1 міста Володимира. Відомо, що семикласник разом ще з трьома дітьми пішов з навчального закладу під час великої перерви, яка триває 25 хвилин.

Це діти, розумієте. Вони просто встали і пішли. У школі завжди робітник стоїть на дверях і не випускає дітей, але вони вийшли. Сталося так, як сталося,– розповіла Оксана Бігун.

Чтайте також:  З 2025-го вчителям маленьких шкіл не платитимуть з бюджету

Після загибелі хлопчика, його однокласники повернулися на урок, але дорослим нічого не сказали. А вже 12 січня з річки Луга поблизу села Заріччя рятувальники витягли тіло 13-річного хлопчика.

Джерело.


Повернутись вверх