facebook

В Одесі дитину вигнали із садочка начебто через те, що мама заборгувала за харчування

В Одесі дитину вигнали із садочка начебто через те, що мама заборгувала за харчування

В Одесі дитину, за словами мами, вигнали із садочка №263. А все через те, що мама заборгувала за харчування.

Джерело:”Обозреватель”

Деталі інциденту у садочку
Про те, що жінка зобов’язана заплатити за харчування, її не попереджали. Повідомлення мами про інцидент опублікували в місцевих соцмережах.

Як розповіла жінка, дитина ходить у садочок №263 у Київському районі міста. Але вранці 30 грудня її звідти “вигнали зі скандалом”.

Сказали, заборгованість за харчування, скільки – не сказали і не попередили заздалегідь, хоча раніше повідомляли,– розповіла мама дитини.

Жінка зазначила, що пообіцяла завідувачці садочка одразу піти до терміналу і сплатити борг, але вона відмовилась. Мама попросила небайдужих підказати, до кого звернутися.

Як реагують українці на інцидент
Більшість коментаторів у соцмереж пристали на бік працівників садочка. Одні вважають, що мати недоговорює. Інші – обурені боргом і всю провину за ситуацію покладають на жінку (мовляв, ніхто не повинен платити за її дитину).

Коментарі користувачів:

  • “Просто так нікого ніколи не виганяють. Мама щось недоговорює”.
  • “Як завжди винні завідувачка, вихователі й далі за списком, а не матуся, яка не платить за свою дитину. Зате скаржитися – це будь ласка. Упевнена, ніхто малюка не випихав, просто матуся нагнітає і викликає співчуття”.”Не варто думати, що твою дитину повинні нагодувати і обігріти сторонні люди”.
  • “Пхати дитину вперед, сподіваючись, що над нею зжаляться і пробачать вашу заборгованість, поки ви терміново біжите до терміналу? Правильно зробили, що не прийняли. Не повинні годувати вашу дитину за рахунок інших дітей”.
  • І лише деякі зазначають, що ніщо не може виправдати таких дій співробітників садочка стосовно дитини. “Що б не було, так не можна чинити.

Додамо, що садочок №263 належить до НВК №263 “Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови – дошкільний заклад”. У закладі 12 класів початкової школи та 3 групи дитячого садочка.

 

Джерело.


Повернутись вверх