facebook

“Всупереч стихії та часу”: чоловік героїчними зусиллями витяг з води дівчинку, яка провалилася під лід (ФОТО)

Рятувальники та медики закликають батьків бути уважними до своїх дітей і не дозволяти їм гуляти та гратися небезпечних місцях. У зимову пору існує загроза не лише провалитися під лід на водоймі, але через необережність травмуватися внаслідок ожеледиці тощо.

Як інформує пресслужба ДСНС, 23 грудня приблизно о 14:00 до приміщення Гімназії новітніх технологій навчання, що у м. Кропивницький у мікрорайоні Озерна Балка, забігла школярка та повідомила, що під кригу на ставку поблизу провалилась дівчинка.

У цей момент у гімназії перебував Костянтин Яриніч (лікар та громадсько-політичний діяч). Він миттєво зорієнтувався, попросив мотузку та кинувся на порятунок. Працівники закладу в цей час викликали служби екстреного реагування. Костянтин, знявши одяг, по кризі підповз до дитини та почав витягувати.

Рятувальники, що оперативно прибули на місце події, допомогли вилучити дитину на берег. Дитину-п’ятикласницю зігріли у гімназії та заспокоїли до прибуття медиків, які транспортували її у задовільному стані до дитячої обласної лікарні.

Чтайте також:  «Заклад освіти - не богадільня», - відомий освітянин ЗА введення штрафів за негідну поведінку дітей у школі

Джерело.


Повернутись вверх