facebook

Чи потрібно здавати гроші на день народження вчителя? Українські батьки розповіли свої історії

Чи потрібно здавати гроші на день народження вчителя? Українські батьки розповіли свої історії

Українка поскаржилася на побори в школах на день народження вчителя.

Українка розповіла, що в класі її дитини всіх батьків змушують здавати гроші на день народження класного керівника.

Про це написала у фейсбук у спільноті “БАТЬКИ SOS” жінка під ніком Олівія Браун.
Так, жінка зізналася, що в класі її дитини почали збирати гроші на день народження вчителя. При цьому багатьох батьків просто поставили перед фактом, що збирається певна сума.
Багато батьків здають, але по відношенню до її дитині класна керівниця поводиться грубо, тому жінка принципово не хоче здавати гроші.

“Чи зобов’язані батьки здавати гроші на др вчителя? У нашому класі всіх батьків поставили перед фактом, здати всім терміново і обов’язково. По відношенню до моєї дитини вчитель поводиться часто грубо, вітати її принципово не хочу. Решта батьків здають. Порадьте, як вчинити в цій ситуації”, — написала жінка.
Українські батьки в коментарях почали ділитися своїм досвідом. Виявилося, що багато хто просто відмовляється здавати гроші на подібне.
“А, я якось сказала – коли вчитель мене в гості до себе на ДН покличе, тоді звичайно я прийду з подарунком”, — розповіла жінка.

Чтайте також:  "Не звинувачуйте у всьому вчителів!" Лікарчук дав чотири поради, як мотивувати молодих педагогів йти працювати в школу

“Це ваші гроші, що значить поставили перед фактом? Можна просто ігнорувати, а коли саме вам скажуть – давайте гроші, скажіть – не дам”, — порадили інші.

“Чомусь основна маса батьків вважають, що здавати обов’язково і на всі потреби також і будь-яке заперечення виливається в істерику суцільну і булінг. Корупцію розводять і дітей вчать цим схемам і таке по всіх школах і по всіх класах”, – зазначили батьки.

Джерело.


Повернутись вверх