facebook

Змушувала дітей відтворювати події Голокосту: у Вашингтоні вчителька вимагала, щоб діти імітували стрілянину та копали братські могили

Змушувала дітей відтворювати події Голокосту: у Вашингтоні вчителька вимагала, щоб діти імітували стрілянину та копали братські могили

Інформує Всеосвіта.

Директор школи запевнив, що з усіма дітьми, які брали участь у цій реконструкції, поспілкувалися шкільні психологи
у Вашингтоні вчителька державної початкової школи Watkins Elementary School змушувала дітей відтворювати події Голокосту, зокрема діти мали вдавати з себе Адольфа Гітлера, копати братські могили та імітувати стрілянину. Про це повідомляє видання The Washington Post з посиланням на листа директора школи, який він надіслав батькам.

Перед канікулами третьокласники мали працювати у бібліотеці, щоб підготуватися до проєкту, який потрібно було показати однокласникам. Однак замість цього вчителька попросила дітей взяти участь у реконструкції відтворення подій Голокосту та розподілила між учнями ролі. Наприклад, одному хлопчику-єврею, жінка сказала грати Адольфа Гітлера, а наприкінці заняття вдати, що він вчиняє самогубство. Батько іншого школяра розповів, що його син мав вдавати, ніби їде у потязі до концтабору, а потім «відігравати» свою смерть у газовій камері. Крім того, учень також мав імітувати стрілянину у своїх однокласників.

Також вчителька нібито робила антисемітські коментарі під час завдання. За словами батьків, коли діти запитували, чому німці вчинили Голокост, вона відповідала, тому що «євреї зіпсували Різдво».

Чтайте також:  "Працюю 31 годину на тиждень": молода вчителька розсекретила свою зарплату

Я хочу визнати серйозність такого рішення педагогині, оскільки від учнів ніколи не можна вимагати відтворювати чи зображати будь-які звірства, особливо геноцид, війну чи вбивство, – прокоментував цю ситуацію директор школи Скотт Берковіц.

Директор школи запевнив, що з усіма дітьми, які брали участь у цій «вправі», поспілкувалися шкільні психологи.

Про інцидент повідомили Команду з альтернативних рішень та справедливості (CARE) громадських шкіл округу Колумбія. Наразі вчительку відсторонили від роботи, і найближчим часом має відбутися розслідування.

Джерело.


Повернутись вверх