facebook

Справу про зґвалтування в Кривому Розі закрили, хоча вчитель не приховує секс з ученицею

Правоохоронці вже третій раз закрили справу про ймовірне зґвалтування вчителем школярки з Кривого Рогу на випускному. Поліція не побачила складу злочину в діях педагога.

Адвокатка дівчини Тамара Бугаєць розповіла виданню, що сприймає факт закриття справи як “небажання слідчого розслідувати справу сексуального насильства щодо дитини”.

Слідчі втретє закрили справу про зґвалтування на випускному
За словами Бугаєць, слідчий вже втретє закрив кримінальну справу. Мовляв, у діях людини, на яку вказує потерпіла, відсутній склад злочину. Правоохоронці вважають, що жодного зґвалтування дитини не було.

Адвокатка також розповіла, що 17 грудня прокурор надав відповідь, що рішення слідчого є законним та обґрунтованим, а підстав скасовувати його немає.

20 грудня свою позицію озвучить слідча суддя, яка розглядатиме скаргу захисниці на постанову слідчого про закриття кримінальної справи.

Досудовим розслідуванням я не задоволена, воно є не об’єктивним та упередженим, не розуміє, що таке захист прав людини, захист прав дитини,
– пояснила захисниця.

Правоохоронці ситуацію наразі не коментували.

Зґвалтування на випускному в Кривому Розі: що відомо
Наприкінці червня 2021 року учениця з Кривого Рогу розповіла, що на шкільному випускному її зґвалтував учитель хореографії.
Дівчина зазначила, що педагог повів її до гримерки та зачинив двері на ключ, а вона навіть не встигла зорієнтуватися, що трапилося. Однак не сумнівається, що зґвалтування було.
Потерпіла з мамою звернулася до поліції. Там дівчині не вірили та насміхалися з неї. Згодом інформацію про інцидент підтвердили у лікарні.
Сам вчитель, за інформацією нардепки Інни Совсун, не заперечує факт сексу з ученицею.

Чтайте також:  "Діти поводяться так, як їх виховали батьки": Лікарчук запропонував ввести жорсткі штрафи в школах і навів приклад Казахстану

 

Джерело.


Повернутись вверх