facebook

В Україні презентували концепцію сучасних уроків фізичної культури

В Україні презентували концепцію сучасних уроків фізичної культури

Інформує Всеосвіта.

Нова концепція розроблена у межах реформи НУШ на підтримку програми президента України «Здорова Україна».

На форумі «Здорові діти – здорова нація. Інновації в фізичній культурі » презентували концепцію сучасних уроків фізичної культури. Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

Оновлена концепція уроків фізичної культури розроблена у межах реформи «Нова українська школа» на підтримку програми президента України «Здорова Україна».

Розвиток фізичної культури є необхідним і важливим для дітей. Подібні заходи демонструють, наскільки веселими можуть бути рухові активності. Я вірю, що спорт є універсальною мовою, якою спілкується весь світ, а також чудовим інструментом зміцнення соціальних зв’язків, – привітав учасників форуму заступник Міністра освіти і науки Артур Селецький.

Захід розпочався запальною Fun Up розминкою від лідера руху JuniorZ Олександра Педана. У програму увійшли виступи почесних гостей, дискусійна панель і лекції. Учасники обговорили нагальні проблеми шкільної фізичної культури, шляхи зміцнення здоров’я українських учнів і учениць, запровадження нової модульної програми й організацію спортивно-масової діяльності закладів освіти.

Школярі та вчителі фізичної культури мали нагоду випробувати презентаційні майданчики з 11 варіативними модулями, серед яких було знаряддя для флорболу, бадмінтону, алтимат фризбі та інших.

Чтайте також:  Купа "мертвих душ". Нова очільниця НАУ розповіла про проблеми університету та анонсувала грандіозні зміни

Джерело.


Повернутись вверх