facebook

МОЗ планує посилити карантинні обмеження у «жовтій» зоні: що передбачається?

МОЗ планує посилити карантинні обмеження у «жовтій» зоні: що передбачається?

Інформує Всеосвіта.

Станом на 17 листопада у «жовтій» зоні перебувають дві області – Закарпатська та Кіровоградська.
Міністерство охорони здоров’я має намір посилити карантинні обмеження в Україні. Зокрема у «жовтій» зоні хочуть запровадити такі ж умови, які діють й у «червоній».

Йдеться про те, що робота закладів освіти та закладів громадського користування буде дозволена за умови 100% вакцинації працівників. Те ж стосується й відвідувачів ТРЦ, кінотеатрів, спортзалів, кафе тощо.

Про це розповів очільник #МОЗ Віктор Ляшко під час пресбрифінгу. За його словами, відомство зараз працює над змінами до постанови про адаптивний карантин в Україні.

Зміни будуть передбачати, що і за «жовтого» рівня епідемічної небезпеки для роботи у карантинних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації як для працівників, так і для відвідувачів, – підкреслив Ляшко.

Станом на 17 листопада у «жовтій» зоні перебувають дві області – Закарпатська та Кіровоградська. Київ та ще 17 регіонів залишаються у «червоній» зоні.

Чтайте також:  "Немає поганих армій, є погані полководці": Лікарчук заступився за вчителів, яких звинуватили у провалі НУШ для 5-7 класів

Джерело.


Повернутись вверх