facebook

Як вивести навчальний процес на новий рівень, використовуючи новітні можливості інтернету?

Академія української преси спільно з Deutsche Welle Akademie, Internews Network та IREX у партнерстві з Міністерством освіти і науки України проводить офлайн-конференцію, щоб розказати, обговорити, знайти нові можливості у стихії дистанційної роботи та навчання.

Конференція відбудеться 25-26 листопада у Києві.

Три «кити», на яких базуватиметься захід:

Гейміфікація — покажемо новітні ігрові практики та механізми для подальшого застосування їх у вашій роботі;
Діджиталізація — порівняємо теперішнє і майбутнє усіх сфер цифрової трансформації;
Медіаграмотність — оцінимо теперішню значущість критично сприймати медіатексти під час віртуальної симуляції дійсності протягом останніх двох років пандемічного життя.
Як вивести навчальний процес на новий рівень, використовуючи новітні можливості інтернету? Це одна з головних тем. Якщо вам потрібна відповідь — приходьте.

Реєстрація триває до 15 листопада  за покликанням.

Про програму: на учасників чекають інтернаціональні дискусії, вузькопрофільні воркшопи, інтерактивні каруселі, конкурс ідей, можливість представити свій досвід та перейняти іноземний.

Ви самі маєте можливість під час заповнення анкети запропонувати тему та взяти участь в обговоренні важливих тем, які цікавлять учасників найбільше.

Конкурс ідей. Серед учасників конкурсу будуть обрані ідеї-переможці, які отримають грант на їх реалізацію (2 тис. доларів США на кожну ідею). У разі запрошення на конференцію необхідно підготувати презентацію для представлення ідеї на загал (до 5 хв). Учасники, гості та спікери конференції будуть голосувати за найкращі ідеї, таким чином будуть обрані переможці. Переможці після участі у конференції підготують заявку (опис програмної діяльності, бюджет) відповідно до правил реалізації мінігрантів. Не проґав цей шанс!

Чтайте також:  Змішалися зуби, пальці та діти. Завдання з математики для 4 класу спантеличило українців

Учасниками можуть бути  представники всіх закладів освіти, науковці, представники медіа, органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства, експерти з медіаграмотності.

Умови участі. Проїзд, проживання, харчування покривають організатори. Відбір учасників здійснюють на конкурсній основі. Участь безкоштовна. Усіх учасників, які не мають сертифікату вакцинації, буде забезпечено можливістю зробити експрес-тест на COVID-19 на заході (за рахунок організаторів).

Матеріал розроблено IREX в рамках проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

 

Джерело.


Повернутись вверх