facebook

У Кременчуці вчителька довела шестикласника до спроби самогубства через чіпси

Адмінпротокол за невиконання батьківських обов’язків склали на маму хлопчика і вона заплатила штраф.

У Кременчуці, що на Полтавщині, стався кричущий випадок – вчителька криками довела 6-класника до спроби самогубства. Причиною конфлікту стали чіпси, які хлопчик купив на перерві.

Про це “Новини України” пише з посиланням на пост екс-радника міністра соціальної політики України Тетяни лупів.

Вона розповіла, що вчителька забрала їжу у школяра і пригрозила повісті його до директора. Хлопець розвернувся і пішов зі школи – сказав, що додому. Після цього вчителька зателефонувала мамі і попросила забрати сина. Мама дитини по дорозі в школу не знайшла і подзвонила запитати, де він. Той сказав, що жити не хоче, зараз стрибне з даху і вимкнув телефон.

Тоді школа викликала поліцію, хлопця знайшли живим і неушкодженим. Однак на цьому історія не закінчилася.

За словами лупів, поліція склала на маму адмінпротокол за невиконання батьківських обов’язків, суд визнав маму винною і наклав штраф 850 грн і змусив сплатити судовий збір 454 грн.

“ПОЇВ ДИТИНА ЧІПСІВ НА ОЧАХ У НЕВРІВНОВАЖЕНОЮ ВЧИТЕЛЬКИ … А ВАРТО БУЛО Б НЕ МАМУ КАРАТИ, А ВЧИТЕЛЬКУ ЗА ДОВЕДЕННЯ ДО СПРОБИ САМОГУБСТВА. БО ОСКІЛЬКИ ЇЇ ЗАЛИШИЛИ БЕЗ ПОКАРАННЯ, ВОНА ПОВТОРИТЬ СПРОБУ ЗНИЩИТИ ДИТИНИ, ЩО НЕ ЦЬОГО, ТАК ІНШОГО”, – ПРОКОМЕНТУВАЛА ВИПАДОК ТЕТЯНА.

Чтайте також:  Підвищення кваліфікації: Горбачов попередив про наслідки для вчителів, які купують сертифікати, і готує лист до Міносвіти

 

 

Джерело.


Повернутись вверх