facebook

«Син досі чекає маму з лікарні»: померла молода вихователька, яка боролася з раком.

Померла 31-річна вихователька одного із дитячих садочків у Луцьку Олена Філоретова, яка майже рік мужньо боролася із онкологією останньої, 4 стадії.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили рідні померлої.

Зі слів сестри Маргарити, тиждень тому жінку прооперували у Києві. Згодом, уже вдома, її стан погіршився, тож за життя Олени боролися лікарі Волинської обласної клінічної лікарні. На жаль, у ніч на 25 жовтня жінка померла.

Вдома на маму чекає син-першокласник Тимур. Дитина ще не знає, що неньки вже немає, а рідні не можуть дібрати потрібних слів, адже хлопчик щиро вірить, що мама одужає і повернеться додому.

Ховатимуть Олену Філоретову сьогодні, 25 жовтня, у рідному Ковелі.

«Ми дуже дякуємо усім, хто допомагав фінансово чи морально, намагаючись врятувати нашу Оленку. Дякуємо небайдужим, дякуємо лікарям, які вели нелегку боротьбу за її життя, журналістам – усім. Нас підтримувала дуже велика кількість людей. До останнього ми всі вірили, що Лєна житиме. Наш біль не передати словами», – крізь сльози говорить сестра Маргарита.

Нагадаємо, ще в жовтні 2020 року у Олени виявили рак яйників 4 стадії. Утім жінка не здавалася і вірила, що з допомогою небайдужих і Божою поміччю їй вдасться здолати важку недугу заради сина. Не судилося…

Чтайте також:  "Траву не виривають руками, якщо є газонокосарка". Освітянин спростував міф про таблицю множення на прикладі продавчині з ринку

Реквізити для допомоги родині померлої:

5168 7427 1309 6166 – отримувач Філоретова Маргарита Олександрівна

Джерело.


Повернутись вверх