facebook

Був весь в крові та не міг ходити: учневі під Дніпром розбили голову в школі

Був весь в крові та не міг ходити: учневі під Дніпром розбили голову в школі

У смт Магдалинівка під Дніпром сталася надзвичайна подія. Там у школі хлопчику розбили голову. Він був весь в крові та не міг ходити. Йому одразу викликали швидку допомогу, яка забрала учня до лікарні.

Джерело:фейсбук-спільнота “Батьки SOS”

Про інцидент розповіла його мама Аніта Колесник у соціальній мережі. Це сталося у Магдалинівському ліцеї ім. Азамата Айталіева ще 14 жовтня – на День захисника і захисниць України.

За словами жінки, її синові хтось розбив голову. Коли вона приїхала в школу, то хлопчик з невідомих причин знаходився в паралельному класі.

Він був весь у крові і не міг ходити. Щоб відвезти дитину в лікарню, його довелося виносити з будинку на руках,– розповідає Аніта Колесник.

У медустанові потерпілому хлопчику нібито наклали шви.

Хто і яким чином розбив дитині голову – точно невідомо. Працівники шкільної адміністрації, за словами мами школяра, відмовилися надавати їй записи з камер відеоспостереження, так як ті не працювали в день інциденту.

За непідтвердженою інформацією, якийсь учень випадково штовхнув сина Аніти, в результаті чого розбив йому голову.

Аніта Колесник підозрює, що інцидент може бути якимсь чином пов’язаний з тим, що напередодні вона посварилася з батьківським комітетом. Жінка каже, що після події в школі вона через чат в месенджері закликала батьків не втягувати дітей в конфлікти дорослих.

Чтайте також:  Як же стимулювати професійну діяльність педагогічних працівників?

Одна з мам у відповідь наа таке прохання нібито назвала сина Аніти “не таким” – відстаючим у навчанні і негативним для класу – та попросила її перевести сина на індивідуальне навчання. Згодом її видалили з чату.

Наразі 24 канал не може підтвердити правдивість цього інциденту. Ми намагаємося зв’язатися з ліцеєм. Додамо, що в новині описана лише позиція мами потерпілого хлопчика.

Джерело.


Повернутись вверх