facebook

На Волині освітянський гуртожиток хочуть від’єднати від тепла та світла

Державний навчальний заклад «Ковельський центр професійно-технічної освіти» змушений буде припинити постачання енергоносіїв для свого гуртожитку, який розташований у Ковелі на вулиці Чубинського, 16.

Це відбуватиметься у зв’язку з відсутністю коштів через припинення фінансування, пише «Ковель media».

Як заявляє адміністрація закладу, подачу тепла, води та електроенергії мають припинити з 18 жовтня цього року.

Мешканці гуртожитку написали заяву до депутатів Волинської обласної ради з Ковеля – Віктора Козака, Юрія Поліщука та Сергія Кошарука.

“Як бути нам, мешканцям, які прожили в даному помешканні від 10 до 30 років. Вселилися ми в даний будинок не самовільно, а зі згоди міської ради та в різні періоди керівництва навчального закладу.

В нас заключені договори оренди на проживання, проводимо оплату за комунальні послуги. Незабаром настане холодна пора року, початок опалювального сезону, куди нам дітись і як захистити себе та своїх дітей. Іншого житла ми не можемо на сьогодні придбати”, -кажуть мешканці.

Депутатів мешканці просять допомогти коштами навчальному закладу, який би зміг забезпечити гуртожиток комунальними послугами для можливості проживання там. Люди висловлюють прохання розглянути питання приватизації займаних ними площ або викупу зайнятих кімнат.

Також сьогодні, 7 жовтня, вранці мешканці гуртожитку зустрілися із Ковельським міським головою Ігорем Чайкою та секретарем міської ради Оксаною Багновою.

Чтайте також:  Міністерство освіти і науки України визначило категорії вчителів, які можуть пройти сертифікацію педагогічних працівників у 2024 році

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




 

Джерело.


Повернутись вверх