facebook

Абітурієнти з різних куточків України, які отримали найвищий бал ЗНО

Імена випускників, які вразили результатом ЗНО!

Кілька днів тому УЦОЯО опублікував результати ЗНО з математики та фізики, і через певний час соцмережі заполонили фотографії та дописи про випускників, які отримали 200 балів.

Кому ж саме пощастило отримати такий високий результат? Сьогодні ми познайомимо вас з абітурієнтами з різних куточків України, які побачили на інформаційних сторінках омріяні високі бали.

Львівщина

Три дні тому Управління освіти ДГП Львівської міської ради повідомило радісну новину – 23 випускники отримали 200 балів. Серед них 15 учнів, які склали ЗНО з математики на відмінно і 8 випускників, які отримали високий результат з фізики. Серед 23 щасливчиків є ті, котрі отримали 200 балів з двох предметів, тобто “чотирьохсотники”.

Представники Управління освіти написали, що у Львові таких результатів ще не було.

Хмельниччина

Юрій Ярош, учень Хмельницької гімназії №1, склав ЗНО з математики та фізики на 200 балів. Його класна керівниця розповіла в інтерв’ю сайту “Є”, що цей результат був очікуваний, бо школяр постійно посідає призові місця на міських та обласних олімпіадах з цих же предметів.

Саме же Юрій поділився секретом, як готувався до іспитів:

Ще задовго до тестування, за порадою своїх вчителів, я почав вирішувати тести з ЗНО попередніх років, виконуючи різноманітні завдання, аби ще краще вивчити обрані дисципліни. З математики та фізики готувався найретельніше, адже постійно переймався, чи моїх знань буде достатньо. Виявилося, що дарма хвилювався.

Кропивницький

Випускник комунального закладу “Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради”, Микола Коломієць, склав ЗНО з двох предметів на 200 балів.

Таким результатом випускник дуже задоволений, адже до цього моменту він ніколи не посідав перші місця на конкурсах:

Математика – мій улюблений предмет (велика подяка вчителям алгебри та геометрії), і мені завжди було цікаво дізнаватися щось нове про математику. Я дуже часто дивився освітні відео в YouTube та інших платформах. Також переглянув усі завдання  ЗНО за минулі роки. Я просто повторив матеріал перед екзаменами, – розповів учень сайту Dozor.

Але до фізики було готуватися важче, бо програма складається з різних тем і їх вивчити неможливо, додав Микола. Задля підготовки він перечитав підручники за 7-11 класи, рекомендовані МОН.

Київщина 

Ще одним високим результатом може похизуватися учениця Ірпінського ліцею інноваційних технологій – Мала академія наук, Єлизавета Захарова. До того ж, школярка отримала Свідоцтво про навчання та успішне складання кваліфікаційних іспитів з основ науково-дослідницької діяльності та захистила проєкт у науковому відділені математики в “МАН”.

На fb-сторінці закладу зазначено, що таку нагороду отримала лише Єлизавета Захарова.

Дніпро 

200 балів з фізики та математики отримав Олександр Вергелюк, учень 11-Б класу КЗО “ГІмназії №3” ДМР.

Вінниччина 

Троє вінницьких школярів отримали максимальних 200 балів з математики. Двоє з них – випускники технічного ліцею та один – випускник “Фізико-математичної гімназії №17”.

Шепетівка 

Фізика – 200 балів! Саме такий результат отримав Олександр Танасієнко, учень 11 класу Шепетівської школи-гімназії. Класний керівник випускника розповів сайту “Є”, що хлопчик з 7 класу їздить на різні олімпіади з фізики та щороку посідає призові місця:

Він міг би опанувати будь-які інші предмети, але вибрав для себе фізико-математичний напрямок. Цілеспрямовано готувався упродовж шкільних років і знав куди хоче вступати.

Олександр подаватиме документи до столичного політехнічного інституту.

Суми

Троє випускників Сумської класичної гімназії, один зі школи №7 та школи №1 отримали найвищі бали ЗНО. Четверо школярів отримали 200 балів з математики, а один – з фізики.

Черкаси 

Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР, Сергій Воронов, розповів, що учні Фізико-математичного Ліцею та школи №17 отримали по 200 балів з фізики та математики.

Він також зазначив, що випускники, які отримали високі результати, будуть винагороджені подарунками.


Вітаємо всіх щасливчиків із прекрасним результатом!

Джерело.


Повернутись вверх