facebook

Отримав двійки і не повернувся: на Київщині хлопчик не прийшов додому через погані оцінки

Отримав двійки і не повернувся: на Київщині хлопчик не прийшов додому через погані оцінки

У Фастові 8-річний хлопчик отримав у школі дві двійки. У розпачі Єгор вийшов з класу і не повернувся. Додому хлопчик теж не прийшов і телефона зі собою не мав. Батьки звернулись у поліцію. Дитину вдалося знайти через кілька годин.

Викинув портфель і пішов
Про те, коли Єгор пішов зі школи дізнались з камер спостереження. Хлопчик був у розпачі через погані оцінки. Він викинув портфель і зник. Додому дитина теж не повернулася. Батьки ж повідомили в поліцію аж через 5 годин після зникнення. Телефона хлопчик зі собою не мав.

8-річний Єгор пішов зі школи через двійки і не повернувся: дивіться відео

Поліцейські одразу почали шукати Єгора. Хлопчика вдалось знайти за кілька годин. У мережі є фото зустрічі мами з сином. Вона обіймає його і плаче, адже була налякана через відсутність Єгора.

Зверніть увагу! У поліції кажуть, що це не перший випадок зникнення дитини, який трапився у Фастові 7 вересня. Зранку через конфлікт із матір’ю з дому пішла 14-річна Ганна. На щастя, її вдалося знайти.

Чтайте також:  Українська вчителька запропонувала скасувати похвальні листи в початковій школі: нагороди треба давати всім

Повернутись вверх