facebook

Школярів без масок вигнали з класу і “замурували” в спортзалі: у ролі наглядача поставили охоронця

Школярів без масок вигнали з класу і “замурували” в спортзалі: у ролі наглядача поставили охоронця

Цікаво те, що за словами копів, дана ситуація не відноситься до їх повноважень

Зі Сполучених Штатів Америки прийшла дуже дивна новина, яка змусить задуматися батьків дітей шкільного віку. Так, у п’ятницю, 3 вересня, поліція Нью-Йорка повідомила, що стривожений батько на Лонг-Айленді викликав патруль копів після того, як його дитину і ще п’ятьох учнів середньої школи вивели з класу за те, що вони були без захисних масок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The New York Post.

За інформацією поліції округу Саффолк, в четвер охоронець відвів шістьох учнів середньої школи Ісліпа в спортзал через недотримання ними правила використання масок.

Представник поліції заявив журналістам, що співробітники “взяли звіт”, проте дана ситуація “насправді не є проблемою поліції”.

Шкільний округ не відразу відповів на запит про коментар у п’ятницю ввечері, але шкільний священик Денніс О’хара сказав, що учні, які відмовляються носити маску, зіткнуться з наслідками.

“Як обговорювалося раніше з нашою спільнотою, будь-який шкільний округ, який не дотримується мандату на використання маски, буде доставлений в інше місце, де учням рекомендується або надіти маску, або почекати, поки їх забере їх батько/опікун”, – заявив О’хара.

Чтайте також:  Покарання за шкільні прогули в Європі до 1 258 400 грн. Досвід 10-ти країн

Джерело.


Повернутись вверх