facebook

На забезпечення українських шкіл засобами захисту від COVID-19 виділили близько 800 мільйонів

На забезпечення українських шкіл засобами захисту від COVID-19 виділили близько 800 мільйонів

Інформує Всеосвіта.

Залишки освітньої субвенції теж можна використовувати на покриття витрат на дезінфекцію та засоби індивідуального захисту.

На забезпечення засобами індивідуального захисту та дезінфекцію в школах під час пандемії цьогоріч виділили майже 800 мільйонів гривень. Про це сказав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет на брифінгу в межах Всеукраїнського серпневого форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху».

У цьому році уряд виділив 500 млн грн саме на засоби дезінфекції та індивідуального захисту. Ще 259 млн грн виділила Верховна Рада, проголосувавши за зміни до закону про бюджет. В цілому майже 800 млн грн було виділено на забезпечення і покращення санітарних умов під час ковіду, – заявив Шкарлет.

Також міністр зауважив, що залишки освітньої субвенції теж можна використовувати на покриття витрат на дезінфекцію та засоби індивідуального захисту.

Окрім цього, є залишки освітньої субвенції, принаймні на сьогодні це точно, 4 млрд грн, які органи місцевого самоврядування можуть використовувати в частині покриття витрат на дезінфекцію і на засоби індивідуального захисту, – розповів очільник МОН.

Чтайте також:  Його величність середній бал: підсумки по-модному

Джерело.


Повернутись вверх