facebook

“Закралася думка, що мене збираються вбити”: звільнена скандальна викладачка Більченко збирає кошти на лікування

Жінка розповіла, що після звільнення відвідувала психіатра через нерви.

Скандальна професорка філософії і уже екс-викладачка Київського педагогічного університету імені Драгоманова переживає зараз не найкращі часи, зокрема, й у фінансових питаннях і питаннях зі станом здоров’я. Жінка потребує медичного обстеження, тож зараз збирає на це кошти.

Про це вона повідомила у соцмережі.

“Я більше університетом не зв’язана, на фрілансі довго не витягну. Я злягла. Ми думали: нервове. Довелося консультуватися на Фрунзе-103 (у психіатра – Ред.), вимолювати собі щось типу антидепресанту або гідазепаму. Мене не визнали нервово хворою (на жаль) і, дивлячись на мене, настійно рекомендували ще раз звернутися до онколога і ендокринолога”, – написала Євгенія Більченко.

Жінка зізнається, що їй порадили ще пройти обстеження на онко.

“Додому з дурки я приїхала з повністю закладеним горлом і температурою. Доведеться знову десь обстежитися, я вже не ходжу. Питання: де? У мене закралася пекельна думка, що, так, мене так намагаються вбити. Але я готова прийняти і це. А допомога ваша мені потрібна. Я думаю, що обстеження буде довгим. Все це було дуже нелегко. Я б не хотіла померти зараз”, – написала професорка.

Жінка попросила її друзів допомогти їй фінансово.

Чтайте також:  Чому діти за останньою партою поводяться погано: освітянка дала поради вчителям, як це виправити

Нагадаємо, що скандальна викладачка Національного педагогічного університету імені М. Драгоманова Євгенія Більченко більше не працює у виші. Її звільнили з посади.

Джерело.


Повернутись вверх