facebook

Відвідував уроки разом з господарем: на шкільний випускний запросили собаку (ФОТО)

Відвідував уроки разом з господарем: на шкільний випускний запросили собаку (ФОТО)

Іноді дружба людини з твариною дивує. Цікава історія трапилась у Кілійській школі №1, що на Одещині. Там на випускний окрім вчителів та учнів було запрошено собаку.

Історію міцної дружби опублікувало видання “Бессарабія INFORM”.
Справа у тому, що випускник цієї школи Артем і його улюбленець – собака Стражник просто нерозлучні. Вірний пес щоранку проводжав господаря до школи, а коли хлопцю прийшов час отримувати свідоцтво про повну загальну середню освіту – вони зробили це разом.

Учні та вчителі розповідають, що іноді псу щастило – його як виняток пускали на урок. Стражник дуже слухняно та тихо сидів у класі поруч зі своїм господарем.

“У нас у класі 24 учні, Стражник був 25-м”, – коментує класний керівник Артема Тетяна Терзі, яка за два роки і сама дуже прив’язалася до собаки.
За її словами, пес – улюбленець усього класу.

Артем підібрав Стражника маленьким цуценятком близько двох років тому. З того часу хлопець та собака нерозлучні. Коли пес підріс, він став всюди супроводжувати свого господаря – до магазину, до друзів і навіть до школи. Хлопець намагався відучити улюбленця від цієї звички, але зрозумів, що для вихованця це важливо, тому не став перешкоджати. Згодом це увійшло у звичку.

Чтайте також:  Студентам планують підвищити стипендію до мінімальної зарплати

І ось, настав час випускного вечора. Школярі святкували подію в кафе – там також проходила церемонія вручення атестатів. Ніхто не здивувався, коли Артем з’явився на заході разом зі своїм другом. За атестатом друзі продефілювали разом. А потім ще й позували удвох для фотографа. Загальне фото теж не обійшлося без Стражника.

Тепер усім, хто знає цю пару друзів, важко уявити, як вони будуть один без одного, адже незабаром Артем поїде навчатися до іншого місто. Але Стражник точно дочекається свого господаря.

Джерело.


Повернутись вверх