facebook

До 1 вересня – готові: які речі повинні бути у кожного учня

До 1 вересня – готові: які речі повинні бути у кожного учня

Інформує Всеосвіта.

Збираєтесь на шкільний ярмарок? Тоді ці поради – для вас!

Сонячне літо у розпалі, але матусі й татусі вже жваво обговорюють шкільні питання та намагаються обрати лише найкращі для своїх дітей завчасно.

Завдяки цим порадам ви вбережете себе від розповсюджених помилок під час чергового шкільного ярмарку й не витратите кошти на неякісний товар.

Пам’ятайте: готуючись до закупів, заздалегідь напишіть список необхідних товарів. Це допоможе утриматись від зайвих витрат.

Портфель має бути зручним, міцним, з твердою «спинкою». Дбаємо про поставу з малих літ!

Якщо ваша дитина відвідує додаткові заняття, секції, гуртки, «Всеосвіта» підготувала стильний рюкзак для сучасного молодого покоління. Переходьте за посиланням і замовляйте в один клік: https://vseosvita.ua/market/zhovtyi-riukzak-867.html.

Також ми мріємо, щоб нашого педагога пізнавали у будь-якому місті та у будь-якій країні світу. Якщо ви – вчитель і плануєте зробити своє життя яскравим, почніть з рюкзака для себе, ініціюйте флешмоб у школі, у своєму місті. Будьте сучасними та позитивними разом з учнями!

Сумка для спортивного одягу. Ідеальний, зручний та сучасний мішечок для діток.

Тим, хто доросліший, можна запропонувати класичну екосумку. Її позитивні написи не залишать байдужими нікого! Переходьте за посиланням та замовляйте: https://vseosvita.ua/market/ekosumka-bud-ekofrendli-423.html.

Зошити. Вони мають бути високої якості, без строкатих обкладинок. Учні початкової школи не потребують більшої кількості сторінок в робочих зошитах.

Портал «Всеосвіта» пропонує придбати комплект «10 різних зошитів на 12 аркушів» та до кожного комплекту зошитів у подарунок отримати яскраві мотиваційні наліпки: https://vseosvita.ua/market/komplekt-10-riznykh-zoshytiv-na-12-arkushiv-1128.html.

Щоденник. Щоб процес навчання був результативним, кожен аксесуар дитини має надихати на розвиток, мотивувати до навчання та розвивати творчі здібності.

Саме для вас креативна команда порталу «Всеосвіта» розробила щоденник, який задовольнить всі потреби сучасного і вибагливого учня.

На дитину чекають:

  • Треки звичок та емоційного стану.
  • Навчальні та розважальні розробки.
  • Розмальовки за мотивами відомих творів мистецтва.
  • Покрокові схеми малюнків.
  • Розважальні та дидактичні ігри.

Більш детальну інформацію можна дізнатись за посиланням: https://vseosvita.ua/lp/school-diary.

Пенал. Не металевий і не на три відділення. Перший, коли падає з парти, робить забагато шуму, а другий варіант – не для учня початкової школи! Малеча ще не може запам’ятати, в якому відділенні що знаходиться, і у пошуках необхідного предмета витрачається багато часу.

Лінійка має бути рівною! І це не жарт. Немає різниці, з пластику чи дерева, головне – рівна, це варто перевірити ще у магазині. Вона має щільно притискатись до зошита і допомогти накреслити дійсно рівну лінію.

Простий олівець бажано обрати м’який – їм зручніше писати. Гумка та стругачка мають банально виконувати свої функції. Ручка повинна писати тоненько.

Портал «Всеосвіта» пропонує великий вибір ручок, з асортиментом якого можна ознайомитись за посиланням: https://vseosvita.ua/market/vseosvita.

«Всеосвіта» турбується і про найменших, саме тому пропонує дошкільникам та першачкам тренажери для письма. Вони допоможуть зробити процес навчання цікавим. Замовляйте собі та своїм друзям: https://vseosvita.ua/market/trenazher-dlia-pysma-delfin-5-shtuk-v-komplekti-1150.html.

Прозорі обкладинки на зошити та книжки – це зручно як дітям, так і вчителю. Та обов’язково – чернетка! Це може бути звичайний зошит, альбом для малювання, або блокнот, в якому можна зробити певні записи, помалювати, пограти з друзями в хрестики-нулики.

Усі необхідні якості має блокнот від порталу «Всеосвіта», який можна замовити за посиланням: https://vseosvita.ua/market/bloknot-ya-navchaiu-a-iaka-tvoia-supersyla-950.html.

Такий блокнот стане у пригоді учням та педагогам, а напис на титульній сторінці кожного дня мотивуватиме до нових звершень.

Пляшечка для води не більше 0,5 л, а якщо термос – тоді у захисному футлярі. (Під час активних дитячих перерв термоси падають і розбиваються).

Засоби особистої гігієни: носовичок, серветки, антисептик.

Список можна продовжити відповідно до потреб дитини.

Витрачайте свої кошти з розумінням, що обрані вами товари зроблені з любов’ю та думками про вас та ваших дітей!

Джерело.


Повернутись вверх