facebook

Учня вигнали з уроків через шорти: він одягнув спідницю (ФОТО)

Учня вигнали з уроків через шорти: він одягнув спідницю (ФОТО)

У школі досить суворі правила щодо форми школярів

Шотландський школяр не витримав спеки в класі та одягнув в школу звичайні шорти. Підлітка через це негайно вигнали з уроків та відправили додому переодягатись, пише Metro.

У школі досить суворі правила, які стосуються форми школярів. Спекотного літнього дня 16-річного Шейна Річардсона та ще 12 учнів відправили додому, сказавши, що у закладі можна носити лише штани та спідниці.

Хлопець наступного дня з’явився у школі в спідниці. Її він і вдягнув на заняття до школи на знак протесту проти таких жорстких правил керівництва школи.

— До речі, водій, який везе нас зазвичай до школи, нічого не сказав мені про вбрання. Та й у школі вчителі просто промовчали, коли побачили мене у спідниці, – розповів Шейн

Таке рішення свого сина підтримала і мати. Вона вважає, що влітку страждати від спеки у штанах – це просто знущання:

На вулиці дуже висока температура і не мати можливості навіть одягнути шорти – смішно. Вони просто годинами сидять у класах без кондиціонерів, – обурюється жінка

Зрештою, представники школи погодились з тим, що такі правила вже застарілі. Вони навіть пообіцяли найближчим часом обговорити це питання на батьківських зборах та переглянути обмеження щодо форми у школі.

Чтайте також:  Покарання за шкільні прогули в Європі до 1 258 400 грн. Досвід 10-ти країн

Джерело.


Повернутись вверх