facebook

Займалися “дошкільною” підготовкою: під Одесою подружжя розбещувало дітей

Займалися “дошкільною” підготовкою: під Одесою подружжя розбещувало дітей

Під Одесою чоловік та жінка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей, розбещували неповнолітніх.

Збоченцям може загрожувати позбавлення волі на п’ятнадцять років або довічно. Про це повідомили в ГУНП.

Правоохоронці викрили двох мешканців Біляєвського району на вчиненні особливо тяжкого злочину. ‌53-річна жінка організувала приватні уроки психолога-логопеда з підготовки діток до школи. Батьки приводили малюків на індивідуальні заняття, залишаючи наодинці з “педагогом”. Однак, як виявилося, жінка підбирала та схиляла діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.

Користуючись безпорадністю дітей, чоловік вчиняв над ними сексуальне насильство. Свої “розваги” він фільмував на мобільний телефон. Аби діти не розповіли батькам про розпусні “забавки”, дружина педофіла вдавалася до прийомів психологічного тиску та залякувала їх.

Правоохоронці зібрали доказову базу щодо розбещення двох діток, 2015 та 2017 років народження. Під час обшуку у зловмисників вилучили комп’ютерну техніку, носії інформації та мобільні телефони. Подружжю оголошено про підозру за ч. 4 та ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин зловмисникам загрожує п’ятнадцять років або довічно.

Чтайте також:  "Молодець! Тепер поклади ручку на парту". Британська експертка назвала головні помилки вчителів в Україні під час навчання дітей

Джерело.


Повернутись вверх