facebook

З 18 січня вчителі початкових класів зможуть зареєструватися для участі в сертифікації

З 18 січня вчителі початкових класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менше двох років, зможуть зареєструватися для участі в сертифікації. Реєстрація триватиме до 31 січня 2021 року включно й проводитиметься у два етапи:

основний етап (18‒27 січня) — у межах граничної кількості для кожного регіону;
додатковий етап (28‒31 січня) — у межах граничної кількості вчителів початкових класів, які можуть реєструватися для проходження сертифікації у 2021 році.
Реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2021 році достроково буде припинено в разі, якщо 2000 осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв.

Охочі зареєструватися для проходження сертифікації педагогічних працівників заповнюватимуть реєстраційну картку-заяву, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу, розміщеного на сайті УЦОЯО у рубриці «Сертифікація педагогічних працівників», надсилатимуть комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

Комплект реєстраційних документів складається з:

оформленої реєстраційної картки-заяви;
копії паспорта громадянина України(сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові), а в разі його відсутності — іншого документа, що посвідчує особу педагогічного працівника;
копії одного з таких документів:
довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи — платника податків, або картки фізичної особи — платника податків, або сторінки паспорта, на якій зроблено відмітку з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків;
сторінки паспорта, на якій зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта (для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
довідки із закладу освіти.
На копіях документів необхідно написати Згідно з оригіналом (без лапок), поставити підпис, зазначити ініціали та прізвище й дату засвідчення копії.

Чтайте також:  ШОК! Діти не розуміють 40% від почутого на уроках

Пакет документів варто надіслати рекомендованим поштовим відправленням до відповідного регіонального центру. Дата подання реєстраційних документів визначається за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті.

Джерело.


Повернутись вверх