facebook

“Здуріти! А стригти ж коли?” Освітянин на прикладі роботи перукаря вказав на проблеми вчителів в Україні

“Здуріти! А стригти ж коли?” Освітянин на прикладі роботи перукаря вказав на проблеми вчителів в Україні

Інформує OBOZ.UA.

Український освітянин Андрій Черних звернув увагу на проблеми вчителів, порівнявши їх з роботою перукарів. Зокрема, він звернувся до ситуації, коли педагог прийшов до майстра по догляду за волоссям, аби зробити зачіску.

Під час розмови перукар запитав у вчителя, чому в Україні стає дедалі гірша освіта. Коли ж майстер почув, яких шлях потрібно подолати, перш ніж приступити до роботи, він був шокований. Адже після виконання всіх вимог не залишалось би часу для того, щоб стригти клієнтів. Історією Черних поділився у Facebook.

“Уявіть, що ви повинні письмово фіксувати та обґрунтовувати застосування кожного інструменту для стрижки, складати перспективний та календарний плани стрижки кожної голови з урахуванням індивідуальних особливостей волосся, описувати методики їх миття, застосування шампуню та інших засобів по догляду за волоссям”, – йдеться у розповіді.

Після чого вчитель розповів, що оплата праці залежатиме не від його майстерності, а від кількості років, які він стриже, виступів на семінарах та конференціях, показових розваг. Крім того, фахівця перевірятимуть на використання небезпечних ножиць.

“Здуріти! А стригти ж коли?”, – відреагував перукар на розповідь вчителя.

Чтайте також:  Федоров розповів, як заохотити вчителів, "які героїчно виходять працювати в укриттях"

Джерело.


Повернутись вверх