facebook

Щоб повернути кошти за пробне ЗНО до листопада потрібно оформити картку

218 тисяч випускників, які раніше зареєструвались та оплатили Пробне ЗНО, щоб повернути кошти, мають обов’язково мати картку Приватбанку, зауважуть у Кабміні.

Вона повинна бути зареєстрована саме на учасника тестування, навіть неповнолітнього, а вказаний номер телефону — бути однаковим в обох структурах.

Якщо картка є, то учасник до 1 грудня 2020 року отримає смс про нарахування коштів. Якщо її немає — потрібно оформити до кінця листопада.

Якщо основний номер телефону, який прив’язаний до картки, не збігається з тим, що був вказаний при реєстрації на ЗНО, то на сайті УЦОЯО його можна змінити.

Інструкцію про повернення коштів розмістили також на сайті ПриватБанку.

Нагадаємо, цьогоріч у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації учасники пробного ЗНО пройшли його вдома. 15 червня відбулось тестування з української мови та літератури, 17 червня — з усіх інших предметів. Учасники отримали доступ до всіх предметів, а не лише тих, на які були зареєстровані.

Усього учні оплатили 362 161 тестування – за кожне від 138 до 150 грн (залежно від регіону).

17 червня Кабінет Міністрів ухвалив порядок повернення коштів усім учасникам пробного ЗНО. На це витратять 52 млн 450 тис. грн з фонду боротьби з хворобою COVID-19 та її наслідками.

Чтайте також:  «Міністерство прямо закликало батьків до війни з учителями». — Ігор Лікарчук

Нагадуємо, щоб допомогти майбутнім вступникам у підготовці до основної сесії ЗНО 2020, Український центр оцінювання якості освіти та ГС «Освіторія» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» зробили навчальні відеороз’яснення завдань пробного ЗНО 2020 з чотирьох надпопулярних предметів: українська мова і література, історія України, математика та англійська мова.

Відеороз’яснення завдань Пробного ЗНО 2020 доступні на безкоштовній платформі iLearn за посиланням.

Джерело.


Повернутись вверх