facebook

Штори скасовуються: Новий тренд – «Збираємо гроші на лавки в укриття»

Штори скасовуються: Новий тренд – «Збираємо гроші на лавки в укриття»

У Рівному планують розпочати новий навчальний рік в очному форматі. Ця тема викликає багато обговорень у суспільстві – одні батьки кажуть, що страшно відпускати дітей до школи, інші ж кажуть, що вчитися з дому незручно.

Розмови й суперечки йдуть, а справи робляться
З міського бюджету Рівного на облаштування найпростіших укриттів у школах та дитсадках міста виділили 55 млн грн. В управлінні освіти наголосили, що жодних грошей на проведення ремонту з батьків не збирають.

Але директори шкіл йдуть далі і з незрозумілих причин починають збирати гроші з батьків учнів.

Радіо Трек не звинувачує директорів у поборах, адже нам невідомо, яке фінансування надійшло на заклад і чи було воно взагалі, розподілу коштів і кошторису міська рада не оприлюднює.

Але факт лишається фактом – з батьків просять гроші.

У вівторок, 9 серпня, до Радіо Трек надійшла інформація про збір грошей на «снєжку, грунтовку, шпаклівку, пісок тощо» у ЗОШ №15. Щойно ми спробували з’ясувати цю інформацію, нам повідомили, що гроші на ці будматеріали знайшлися і вже нічого збирати не треба.

Цю інформацію Радіо Трек підтвердив начальник міського управління освіти Богдан Турович і і додав, що коштів з батьків там не збирають.

Чтайте також:  "Не звинувачуйте у всьому вчителів!" Лікарчук дав чотири поради, як мотивувати молодих педагогів йти працювати в школу

l

Джерело.


Повернутись вверх